Referat Juli 2018
Det var kalt inn til oppstart av FF 6/7-18, kl. 19.00, og dette medførte en storm av spørsmål rundt lovligheten av dette (i alle fall 1 spørsmål..). Heldigvis for oss parerte Torstein Breivik lett, og det ble omhyggelig forklart at FF skal starte seinest kl 19.30, og søkest om kun visst det er ønske om å begynne vesentlig tidligare!

Den oppmøtte gjengen var likevel av den heller glade sorten, og konkurransene kunne starte alle rede kl 19.30. Vi var i tillegg råheldige nok til å overvære den første Live- og DAB-sendinga til MeliNytt, med redaktøren selv, Arild McAsus Hafsås, både bak spakene og som ankermann.

Det var først litt lett prat fra den moderne spilledåsen, før MeliNytt drog i gang en heidundrende musikk-quiz basert på gamle svisker og hits. Det «heller uvanlige» i denne quizen, var at alt ble framført live og akustisk, av selveste programlederen. 15 sanger kom som perler på ei snor, med unntak av en kort pause pga «teknisk feil» (pissepause), og deltakerne jobbet iherdig med å løse de til tider godt kamuflerte gåtene. Deltakerne var på forhånd delt inn i 3 lag à 3 mann og 1 lag à 4 mann.

Rett etter live-sendingen, starta den individuelle delen av konkurransen. Som seg hør og bør, hadde Ståle Steel fått stelt i stand en fotball-landskamp til forlystelse for SPPC. Denne ble streamet av Jens Isehaug på storskjermen på Johans Pub for oss, helt gratis. I den forbindelse leverte hver enkelt oppmøtte inn en tippekupong over diverse resultater og analyser vedrørende første omgang. Av kvalitetsmessige årsaker ble det også sysselsatt en sivil jury for å sikre at resultatene med kampfakta var riktige.

Ut ifra disse kriteriene kunne dommerpanelet trekke sine slutninger om 3 finaleplasser. Tippekonkurransen var fryktelig jevn for alle. I quizen fikk lag 4 to poeng trekk hver pga et stanset forsøk på Googling, men var likevel så suverene at alle finalistene kom fra samme lag.

I finalen skulle det kappspises og -drikkes. Finalistene Osvold, Kupen og Konsulen skulle sette til livs 2 nygrillede pølser med brød (uten ketchup og sennep) og 2 pingpong-pils hver.

Det viste seg fort at Konsulen hadde vært hjemme alene hele uka, og knappest fått i seg verken vått eller tørt, så konkurransen var i realiteten over før de andre deltakerne hadde fått ned den første tørre pølsebiten. Publikum var enstemmige om at dette var en rå seier, og en verdig vinner av FF Juli.

Vi takker alle oppmøtte for en fin kveld med god stemning og god underholdning.

Mvh Ståle Steel og Kubikk

Stolt sponsor for SPPC:
 
Stryn Ping Pong Club
 * 27 betalande
 * 13 ikkje betalande
 * 1 æresmedlem
 * Er IKKJE medlem av Norges 
   Bordtennisforbund eller
   andre forbund
 
Gudfaren 


På årsmøtet i desember 201
vart Åge Rustøen valt til ny

toppsjæf i SPPC. 

Han avløyser Kåre Tonning
(Konsulen 2010 - 2015)
og Arve Aaning
(Formannjen 2004 - 2010).