Referat FF Mars 2019
Kvelden starta på Stryn vinterski, der var det litt info om kva kvelden skulle bringe og selvfølgelig drekkast nokre øl. (nokon nådde fleire ein andre )

Vi stilte opp utafor og var klare for tur, det vart snørekjøring etter skuter, for dei som hadde ski, og resten fikk sitte på slede.

Vi kom oss etter kvart til dagens mål nemlig Røde Kors Hytta, Spjelkebu. Der skulle vi ha konkurranse og grille pølser.

Der var det fyrt opp og fin temperatur i hytta . Lite viste eg at temperaturen skulle stige til nye høgder, utta for hytta når første konkurranse starta. Det var og bygge høgeste snølykta på 5 min (Som eit tips til seinere arrangører: Vær konkret med beskrivelsen!!!!)

Det vart delt inn i 3 lag med 5 pers. på kvart lag. 

Kampen var i gang og det stod ikkje på innsatsen eller kreaviteten, når tida var ute og vi skulle kåre ein vinnar var det i gang. Det eine laget hadde bygget ei lykt som virkelig var eit fryd for auge, ca 2meter andre laget hadde bygget ei som var litt høgre, ca 2,5meter men var ikkje noko og sjå på og tredje lagtet hadde bygget ei som var kansje 30 cm høg, men den var bygget høgt opp i eit tred …………….. OG DER STARTA DET! ! ! ! ! ! ! ! !

Juryen var ikkje enige og valgte å kalle det uavgjort. 

Reiste så nedatt på skisenteret og vidare til R34, for avsluttende konkurranse, då vart det pilkast der vi hadde til slutt to finalister att, det vart Postman Roger og Kjell Magne Bø. Dei skulle ha finalen på shuffelboard, og der vart det ein overlegen seier til MR Bø. 

Hilsen B&B IL

NB: Oppfordrer og alle til og vipse litt til 86131 for veden vi brukte.

Stolt sponsor for SPPC:
 
Stryn Ping Pong Club
 * 27 betalande
 * 13 ikkje betalande
 * 1 æresmedlem
 * Er IKKJE medlem av Norges 
   Bordtennisforbund eller
   andre forbund
 
Gudfaren 


På årsmøtet i desember 201
vart Åge Rustøen valt til ny

toppsjæf i SPPC. 

Han avløyser Kåre Tonning
(Konsulen 2010 - 2015)
og Arve Aaning
(Formannjen 2004 - 2010).