Referat FF August 2020
Pistolskyting med meir.
Har fått beskjed om å skrive et referat fra ff oppe hos m i august. Så da får i gjør d da. Men må unnskylde meg selv, for manglende erfaring på området.

Har enorm erfaring fra fest, og oppsummering av emnet på søndag, men ikke i skriftlig, formell versjon. Så, i hadde egentlig planer om å fly ws, 1 meter over taket mitt. Men logistikk problemer, gjorde at i ikkje gjorde d. Men d bli neste gang.

Så vi starta m heavy drikking (e selv ekspert på temaet), så gikk vi over t pistolskyting. Sleit litt m siktet, men fikk gjennomført. Har ingen anelse om hvem som vant den, men Jan Egil Flo var en god hjelpende hånd i utregning der?

Etter d, gikk d over i en legendarisk quiz, selvfølgelig lagd av undertegnede. Så va d et eller annet (smartere menneske enn m) som regnet ut dette, og kom frem til at d var 2 kara, som sto likt. Den eine va Ottredalen, den andre (grunnet ting som står lenger opp her) har i ikkje anelse om hvem var? Så d ble, superfinale.

Temaet ble tatt på sparket, ha på seg en ws fortest mulig. Og der gikk Ottredalen, av m seieren. Tror d va m veldig liten margin.

Tusen takk for oppmøte, veldig kjekt.

Vyrdsamt
Thomas BH (skribent) og Even Flo (IT-sjææf)