Referat September 2020
Diverse aktivitet på Stryn Aktivitetslodge.
Fredag 4 september hadde 30 sppc’ere meldt seg på for å være med på Årets FF.
(No vil vel aldri komiteen godkjenne arr ettersom referatet kom litt seint, men…)
Økonomisjæfen og Gudfaren tok imot folket på Sppc HQ.
Ekstra tidlig oppmøte og historias dyraste billett(sett bort frå Julebord etz) gjorde til at forventningane var høge.
Vi tok ei øl, eller 2 og en dram mens vi venta litt på kveldens første overraskelse.
Fleire var spent på kor den annonserte spaserturen skulle gå. Et par hadde vel sterke mistanker. En liten synkroniseringsfeil på klokka gjorde at vi spasserte over gata kl 1905.
Vi skulle tilbringe kvelden på Stryn Aktivitetslodge.
Nokre slang seg med på direkten og skapte litt stress for Mr Ørjasæter som hadde dei første smaksprøvene klar, men etter å ha utvida gruppene litt ordna det seg.
Det hadde blitt oppfordra til å stille i en eller fleire Oktoberfest-effekter, ettersom dette er Oktoberfestmånaden. Dette førte til at fleire hadde fått på seg Lederhosen, og må nemne Rune Førde som hadde tatt på seg jobben som vakt for anledninga, med gul jakke og peltor-hørselvern. Økonomisjefen delte ut bonuspoeng her.
Vi var då delt i 6 grupper. Alle fekk 3 runder med prøvesmaking, og det viste store hol i kunnskapen om alkohol, sjøl om den eine gruppa fekk full pott. 
Mens vi satt oppe leita Svidal opp trekkspelet og drog på med litt ekstra Oktoberfeststemning.
Meget Bra!
Vi fekk og litt omvisning på det flotte området som Svein Ørjasæter har fått til midt i sentrum, og vi oppfordrer folk til å bruke det. 
Den neste oppgava viste at dette er en plass for aktivitet. Inne på låven skulle 2 lag kjempe om å få flest mulig baller opp i ei basketballkorg. Her var vi i gang! Og det gjekk ikkje 2 min før Svein måtte avbryte dette.  Øvelsen gjekk utpå at Svein skulle flytte basketballkorga rundt, for at det skulle være litt vanskelegare å treffe, men folk oppe på skuldrane til andre som holdt fast korga, var ikkje en del av planen 
Etter litt presisering av reglane starta vi på nytt.
2 mann vart sett til å telle poeng, 12 mann og nesten like mange baller gjorde det utfordrande og telle, men Økonomisjæfen hadde full kontroll her.
Etter ei lita pause skulle det spikrast. 6 store nagler skulle slåast heilt ned i stabben. Tvisten her var å takle det taktiske spelet og få motstanderane til å velge rett spiker. Målet var nemlig å ikkje få sin spiker slått ned.
No måtte arrangørane samle resultatet av konkurransane.
Det var 6 stykk som kvalifiserte til Finale, og Øksekasting.
Kåre, Benny, Bent Sigurd, Mindaugas, Ingar og Anders.
Her gjorde Benny kort prosess og drog i land seieren, Gratulerer!
Takk til Svein Ørjasæter for en fantastisk gjennomført FF. 
Økonomisjæfen og Gudfaren kunne berre kose seg og notere poeng.
Etter finalen sat en liten gjeng igjen rund bålet, til Svein var ferdig og rydde opp etter kvelden, og då fortsatte vi kvelden på uteplassane i sentrum.
Mvh
Økonomisjæfen og Gudfaren