Referat FF August 2023
Motor
Jøje meg kor fort tida går, ny måned før en får sukk for seg..... men dermed muligheit for å få med seg en ny FF. Det var det heile 18 stk som som møtte opp ved den tidlegare buss fabrikken i Stryn, der uteområdet var forvandla til lokala til Harald Huysman karting å to ilsinte gocarta sto berre å rista når klokka passerte 20.00 Rista gjorde og den spente flokken som sto forventningsfulle å klar for sitt livs adrenalin kick. Arrangørane, Eg og Åge legg oss langflate å beklager lite tilstedeværelse rett før start. Dessverre vart det hektisk aktivitet i depot pga startvanskar å en ny kart måtte hentast.
Løypa vart nye forklart men et fåtal var istand til å sjønne kva side av markørane dei skulle kjøre på, det gjaldt også antal runder. Vi fekk og slått fast at Alkoholen bør halde seg midtfjords i ei ferje å legge planane om ei karriere som gocart pilot på hylla. Raskaste tida var Geir som klarte, mest for at han kjørte rett å klarte å telle til to, det var næmlig antall rundar dei skulle fullføre. ellers var det tideler som skilde dei neste i følgande rekkefølge: Øyvind H, Kim Rune, Ørjan, Roger og Bjørnar G. Då var det seneskifte å vi trekte inn på kantina for quiz med Vest relaterte spm og en del trafikkrelatert. Tidlegare buss selgar Kim Rune gjekk til verbal angrep på jury pga underkjent buss spm og vart premiert med gult kort, Asle prøvde seg og med med kritikk men gav seg ganske fort når han såg kor fort oppvigleriet til mr Flo vart nedsabla på kort tid. Best resultat i stigande rekkefølge: Kim Rune, Øyvind H, Arve F, Frank og Rob. Samanlagt resultat gav semifinaleplass til Kim Rune, Øyvind, Geir,Bjørnar og Ingar. Semi: utslagskonkurannse med å stå på en fot med henda på haudet. Geir og Bjørnar gjekk seirande ut å kunne forberede seg til finalen. Før finalen fekk svigerfaren til Geir presantere seg på ein flott måte, og fekk det oblgatoriske spm frå sin eigen svigerson, svaret var meir difust. Ein flott representant frå antiterror politiet i Oslo var og med oss å hadde vurdert trusselbildet på arrangementet som moderat, kjekt at utflytte Stryningar omgås verdenslederar, kongelege og ping pongerar på lik linje. Kan desverre ikkje røpe identiteten på vedkomande då han var "under cover" Før finalen kom og Geir ut av skapet til svigerfarens store overraskelse, Garderobeskapet altså. Klart for finale. Finalistane fekk plukke fritt på bordet 5stk tomme ølboksar som skulle kastast i ei søppelbøtte frå ulike hald. Geir klarte å halde nærvane i sjakk å gjekk seirande ut med et treff. Han etterlyste premie å fekk då velge mellom: lagsbil, asfaltlegger eller vals, men måtte svare før eg hadde telt til tre, han klarte ikkje bestemme seg i tide å måtte gå heim med kun gode minner.
Fekk og på plass arrangøret til FF november, arr debutantar Trond og Bjørnar G. vi gledar oss allerede.
Neste par ut, FF sept: Sætastrikjen og Even N, so tar Brunspritklubben oktober å då er det berre desember igjen før nytt år er på gong.
Nyttar og høve til å be alle brette opp armane til dugnad i sept anng oktoberfest, skriv dokke på dugnadslista, spar bart, impegner lederhosen å napp ut en ekstra knapp i blusen til kjerringa.
Tradisjon tru kjem bilda frå FF i komentarfeltet pga liten datakompetanse her.
Takk for laget, helsing Gudfaren og Robin Hood.