Referat FF Juli 2021
The Voice of SPPC.
Tilbakemeldingane fra publikum på Isehaug og Johans denne kvelden var einstemmige .. dette var utrulig bra! Mange av "artistane" var selvfølgelig driiitnervøse og sjølve sangprestasjonane variable, men du verden kor kjekt det var, uansett ken som entra scena! Det var bare å gje gass og by på seg sjølv som gjaldt, og det settast alltid stor pris på!

Likevel var det opp til et svært engasjerte publikum å kåre dei beste sangerane, ut ifra sangprestasjon og framføring (innlevelse og show-faktor skulle vektleggast).
Vi satt igjen med 3 vinnera, som vi ikkje vil rangere nærmare:

- Taco
- IT-sjæfen
- Verlo

Alle disse tre kan derfor hevde å være:
The Voice of SPPC 2021!
Gratulerer!!  

Finalen stod mellom disse, og det skulle etast surstrømning!
Det var kjapt gjort, då Even Flo knapt fikk pakka ut den råtne fisken før han hadde trykt den i seg... Et lite skuff i seg sjøl, då arrangørane hadde sett for seg kliing og spying, mens det ikkje blei antydning til ei lita brekning engang..!  

PS. Det var i forkant annonsert servering av mat og snacks. Det stod ferdig tilberedt på kjøla på Isehaug, men på grunn av misforståelser og litt kommunikasjonssvikt blei det dessverre aldri servert.  Pengane som var til overs blei derfor tilbakeført til klubben, og Jens Isehaug og familie forspiste seg på godsakene dei neste dagane..

Uansett, årets FF Juli er over, og det etterlysast herved arrangørar til FF August 2021... Anyone?

Mvh Poppe og Kubikk.