Referat FF Juli 2023
Frisbee
Veiret og varmen stod oss bi, og gjorde sin ankomst i siste liten, som bestilt og annonsert..
Etter litt druntling møtte 19 feststemte Ping Pong'ere opp ved elvebredden i Flåtens og Jan Banans rike! Det var god varme i grillane og medlemmane blei servert dei lekraste retter! 
Endå fleire dukka opp i ettertid og fikk dermed ikkje godkjent ff.
Stemninga var på høgde med det beste i utlandet, og en eim av god, gammaldags FF-ånd fylte den lissje sletta vår, i takt med at ølboksane blei spretta..
Etter litt vombafyll, var det tid for konkurranser. Først ut - Frisbee, med poeng etter pilkast-metoden. Det blei diskutert høgt og lavt om strategi i forhold til vindretning, ventrehendte fordeler, kor høgt/lavt som var best og om det skulle kastast svakt eller med stor kraft. Nærmast utrulig mange fikk 0 poeng! Neste var hestesko-kasting, på eksakt 10 meter, med klassisk poenggivning. Sist ut var Quiz, med 11 artige, men "umulige" spørsmål, med 3 svaralternativ. Dette er jo sjølve grunnlaget for Googling og diskusjoner i ettertid, men det forløp seg faktisk relativt smertefritt! 
(Brunspritklubben blei ivaretatt. )
Når konkurransane var gjennomførte og poenga opptalte, stod vi igjen med 2, eller kanskje 1,5 finalist. Kåre og "nesten" Vegard! Det blei plutselig på det reine at Vegard ikkje hadde betalt cc til Åge, sjøl etter å ha blitt gjort oppmerksom på det, og det måtte avstemning til på om han skulle få delta i finale, sjøl om han var lynkjapp å Vippse etter at skandalen var blitt avslørt! I motsettning til Rødt, viste SPPC storsinn, og vidare tillit, så finalen fikk gå sin gang! 
Asle og Ingar hadde kokt ihop en jævla god finaleidé, men dessverre satt den i verk litt for seint!
Ett kinderegg inne i en kapsel, inne i ei bøtte med frosent vatn! Førstemann til å bygge ferdig figuren inne i kinderegget vant!
...dessverre var ikkje bøttene blitt heilt gjennomfrosne, så første "hinder" blei litt enklare enn planlagt! Likevel blei det rikeslig med dramatikk!! 
Konsulen meldte tidlig at han var "FERDIG!", men det viste seg fort at dragen hans ikkje hadde vinger! Dei låg forsatt på bakken. Kampen tok seg til igjen, men Vegard rota med å få delene til å passe ihop, så han gav opp. Han blei saaakte øsa opp av tilskuerane til å fortsette, men gav opp igjen. Etter ei god pause og mange eggande tilrop, himla han litt med augene og skratta at han kunne no prøve å gjere ferdig dinna jævla figuren... I mellomtida var Konsulen blitt heitare og heitare i toppen for å finne ut korleis dissa "helvetes" vingane skulle være, og plutselig var Vegard ferdig, og vinnaren var kåra! 
Premien var den kontinuerlig innsamla panten, og han var mykje rikare før han gikk heim enn når han vant! Jan Banan mente at heile premien var rimelig feilslått, fordi det kom til å ligge strødd med tomgods i heile gata når Vegard skulle heim igjen! Han hadde sikkert rett!
(Brunspritklubben blei ivaretatt litt til. )

Etter endte konkurranser satt folket ei god stund og kosa seg i den nydelige sommerkvelden, inntil plutselig "alle" ville på Gastroen for rabattert brennjevin!
Der sitte dei sikkert endå!
Takk for en fin kveld!
Mvh Ingar, Asle og Kurt.