Referat FF Juni 2024
Kviss på Johans.
Det ble invitert til pizza og pubquiz denne FF’en, og 25 stykker, inkludert vertskapet, møtte opp for litt intelektuelt kappleik.

Etter at pizzaen var fortært ble deltagerne inndelt i lag etter innfalsmetoden, og hele fem lag skulle kjempe mot hverandre i de innledende spørsmålsrundene. 

Her ble deltagerene testet i en lett blanding av diverse kunnskapsspørsmål, de skulle kjenne igjen musikk fra filmer og tv-serier, de skulle identifisere firma- og merkevarelogoer, før det hele ble rundet av med en musikkquiz med musikk hentet fra det glade 80-tallet.

Det var et sedvanlig høyt lydnivå da maten ble fortært og de første leskedrikken ble konsumert, men da spørsmålsrundene begynte ble det så tyst rundt bordene at Stryn bibliotek nok ville bivånet det hele med misunnelse.

Konkurranseinnstinktet var tydelig tilstede hos de fleste, og laget bestående av Solum, Jan Tore, Åge og Yngve (broren til Trond, en mann som ble ønsket velkommen til sin Ping-Pong debut og som behørig måtte presentere seg på sedvanlig vis) proklamerte seg som vinnere allerede etter tredje spørsmål i første kategori. Hovmod står som kjent for fall, og selv om det var svært jevnt blant lagene gjennom rundene, ramlet nevnte lag fullstendig av lasset på siste musikkquiz. 

Det laget som derimot derimot viste imponerende stor kunnskap i alle kategorier, og som dro av gårde med en knepen seier, var laget bestående av Jan Egil, Geir Ove, Cato, Simon og Magne. 

Deltagerne på dette laget måtte så gjennom en intern dyst for å kunne kåre en endelig individuell vinner, og dette ble gjort gjennom at alle måtte gjennom nok en runde med gjenkjenning av logoer. 

Her var det til slutt Magne som viste seg som den sterkeste kandidaten i et ellers sterkt felt. Ved siden av all den heder og ære en sånn seier som dette naturligvis gir, fikk Magne også et gavekort fra Isehaug som en ekstrapremie. 

Stafettpinnen gis med dette videre til Endre, som har æren av å være arrangør av FF Juli.

Poppe og Christer.